Una ruta blava: Tossa de Mar

Encara que no ho sembli, s’acosta l’estiu i falta poc per estar a punt d’acomiadar una primavera amb un temps juganer, així que des de Passejant amb femfotos volíem dir a reveure a les sangs alterades primaverals a través d’una ruta blava, per començar a assaborir la sal marina dels dies d’estiu que estan a punt d’arribar.

Si la primera ruta blava la vàrem fer al Maresme, a l’emblemàtic poble costaner de Sant Pol de Mar, en aquesta segona edició blava anirem un pèl més lluny, a les terres gironines i la costa de la Selva: Tossa de Mar.

A mig camí entre la ciutat de Barcelona i la frontera francesa, Tossa de Mar és una antiga població de pescadors amb un gran bagatge històric a la Costa Brava que tant locals com turistes adoren. Per desconnectar de la rutina diària, per sortir de la ciutat, per veure bons paisatges, per fer bones fotografies, per captar l’essència del mar, de l’estiu que s’acosta… T’hi animes? Passejant amb femfotos – Ruta blava: Tossa de Mar 

  • Quan? Diumenge 9 de juny de 10 a 13h
  • Preu: 10€ per persona (no inclou el transport fins a Tossa)
  • On? Tossa de Mar (*)
  • Reserva ara la teva plaça i inscriu-te!

 

Fotografies

Aquí us deixem una mostra de les imatges que vàrem captar durant la preparació d’aquesta ruta, esperem que us agradin i us animin a venir amb nosaltres el dia 9 de juny!

[nggallery id=45]

 

(*) Com arribar a Tossa?

  • En cotxe: si vens en cotxe i vols compartir l’espai, o si no tens vehicle però t’agradaria venir acompanyat, avisa’ns, intentarem organitzar cotxes i compartir despeses. Cost aproximat per vehicle segons via Michelin (anada i tornada): 25 € a repartir entre els integrants del cotxe.

En aquest sentit, pensa que probablement hi haurà persones que vulguin quedar-se a passar el dia, indica la teva disponibilitat i preferències.

  • En autobús: des de Barcelona pots agafar un autobús, el cost d’anada i tornada per persona és d’uns 24. Consulta els horaris i confirma els preus a l’Estació d’Autobusos de Barcelona Nord.

the style article author
weight loss tips Recipes to Feed Your Family in a Matter of Minutes

You will even see stripes used in handbags and shoes
quick weight lossInformation About Bedroom Furniture Styles