Una passejada pel Montseny vestit de Tardor

El diumenge 13 d’octubre ens vam trobar per fer una de les nostres rutes verdes de Passejant amb Femfotos, i vam escollir Santa Fe del Montseny, la tardor i els seus colors per animar aquesta ruta.

Entre fagedes vam anar seguint un caminet en sentit contrari de com el feien els amants de “Les Rambles”, així vam poder compartir moments de calma i tranquil·litat per observar, escoltar i fotografiar.

La nostra sorpresa va ser quan ens disposàvem a jugar amb els reflexes de l’aigua del pantà…I l’aigua? Per motius de reconstrucció de les instal·lacions havien deixat l’aigua sota uns mínims que cap de nosaltres havia vist abans. Això ens va permetre captar unes imatges ben curioses de l’indret. Les fulles, els animalons, detalls d’escorces i arrels, el moviment de l’aigua i alguna que altra inspiració de membres del grup són el recull de fotografies que van marcar els passos del  nostre camí.

Aquí us deixem amb algunes de les imatges que des de femfotos vam realitzar durant la sortida.

I si voleu estar al dia de les nostres rutes fotogràfiques, no deixeu de visitar el nostre calendari o contactar amb nosaltres!

 

nordstrom operations takes up q4 2012 ultimate results
snooki weight lossEp Pro SHORT SLEEVE COTTON CHEETAH COLLAR POLO