Una idea, una inspiració i tres ments creatives

La inspiració la trobem a la realitat, a la nostra imaginació i també a les imatges capturades per tants altres fotògrafs tant anònims com coneguts.

Sovint m’agrada mirar i remirar per la xarxa, com qui busca en un bosc els millors bolets de la tardor, m’impregno de la bellesa d’altres estils i a vegades també agafo idees que m’agradaria aconseguir, modificar, recrear, compartir! Una de les eines que faig servir per aquesta petita recol·lecció d’imatges és el Pinterest!

Un exemple. Les dones embarassades, la vida i felicitat que desprenen, les seves corbes i siluetes sempre han estat una font d’inspiració i un motiu fotogràfic que m’ha atret. Darrerament n’he fet diferents reportatges i he anat cercant diferents estils per enriquir-los. Així, sovint he mirat quin tipus de fotografies es fan i he creat taulells amb col·leccions d’imatges tant per mi mateixa com per veure què els agrada a les que són les protagonistes i que així puguin participar també de la creació artística que serà aquesta sessió.

D’aquesta manera vaig trobar la imatge següent en un article sobre fotografies creatives de l’embaràs i dels nadons:

Fotografia original de The turquoiseframe via l'article "Creative pregnancy and newborn photos" mencionat anteriorment.

Fotografia original de The turquoiseframe via l’article “Creative pregnancy and newborn photos” mencionat anteriorment.

Encara no havia tingut temps de posar en pràctica jo mateixa aquesta idea en alguns dels reportatges, quan en la meva pròpia sessió fotogràfica de l’embaràs vàrem intentar reproduir-la amb l’Alex Gierecke i l’Ana Riu. Tres ments creatives, una model a qui li costava estar a l’altra banda de l’objectiu, moltes fotografies disparades i una selecció i edició digital final de 7 imatges inspirades en la fotografia que havia trobat de “The turqoiseframe” però amb un toc únic que només la combinació de la visió dels tres ens va donar.

Aquí en teniu els resultats:

L'elecció del nomL'elecció del nomL'elecció del nomL'elecció del nomL'elecció del nomL'elecció del nomL'elecció del nom

  • Fotògrafs: Alex Gierecke i Ana Riu
  • Selecció i edició: Carme Fortià
  • Programa utilitzat per a l’edició digital: Lightroom

 

 

With its mixture of tragedy
weight loss tips Would you keep last month and securtiy from tenant

6 movies and games you will accept tried famous clothing
quick weight losseasy to revival and find on the Internet