Un diumenge al matí celebrant un any de fotografia!

El passat 1 de setembre vam organitzar una gimcana fotogràfica per celebrar el primer any de femfotos. Més que un taller o una passejada, amb aquesta ens vam proposar gaudir de la fotografia a través de petits jocs relacionats amb el món de la fotografia i la creativitat i celebrar amb tots vosaltres un any de feina!

Portàvem ja una setmana ben intensa amb tots els preparatius i el diumenge ens vam llevar que els carrers encara semblaven desdibuixats. Deixem les pistes a lloc, preparem la paradeta i abans que ens n’adonem, ja tenim els primers concursants que arriben! I poc després, la gran aglomeració de persones que venien a Cànoves per passar-s’ho bé.

A les 10h en punt van marxar els primers i els últims van arribar que ja passaven les 14h. Finalment van ser 34 persones, 26 grups que concursaven i 546 fotografies entregades que hem anat valorant, potser per això hem hagut de prendre’ns uns dies de calma abans de poder confirmar quins han estat els guanyadors!

Moltes fotografies, molts somriures, moltes felicitacions i uns grans moments que vam viure acompanyats de tots vosaltres, així que, moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible (família, amics, patrocinadors, concursants i espectadors)!!!!

Aquí us deixem algunes de les fotografies que vàrem realitzar durant la jornada i properament tindreu les fotografies dels guanyadors i d’altres participants!

which in a way it really is
rob kardashian weight loss 1 Burberry Large Degrade Mega Check Tote Bag

There the effects of the earthquake usually are most severe
christina aguilera weight loss5 Ways Stores Use Science to Trick You Into Buying Crap