Un aiguamoll a tocar de l’autopista

Quan la Sílvia i jo vam preparar aquest primer trimestre de la mà de diferents col·laboradors i tenint en compte les nostres petites absències per projectes personals (l’arribada d’un petit Bernat per part meva i un gran projecte fotogràfic a la Illa Riesco de la Patagònia Xilena per part seva), vàrem veure amb molt bons ulls aquesta proposta que ens feia en Luís Casino.

Personalment no vaig poder preparar la sortida amb en Luís i la Sílvia, però tenia moltes ganes de poder veure aquest espai, les fotos d’en Luís anunciaven un paratge espectacular i no hi havia millor manera d’acomiadar l’hivern i celebrar el mes acabat de fer d’en Bernat que amb els companys i amics de femfotos!

El dia va ser espectacular, temperatura agradable, un cel blau i un sol que potenciava ombres i contrastos però deixava encara vius els colors. Amb l’assistent més petit dins del mocador vaig poder acompanyar als diferents assistents i escoltar les explicacions d’en Luís, tant importants per la conservació i comprensió del medi.

En varen sortir tot tipus de fotografies, des de macros, a paisatges, a imatges en blanc i negre, tanta varietat com assistents hi havien, que no eren pocs 🙂

Moltes gràcies a tots els que vàreu venir per compartir un dia tant bonic i especial. Aquí us deixem amb algunes imatges que es varen fer durant la sortida.

Fins la propera!

Gifts for 8 Year Old Kids
quick weight loss Women Always Look Great in a White Skirt

The Dowager Countess and Mrs
miranda lambert weight lossFlattering Plus Size Maxi Dresses