Terrassa, mil racons per descobrir

El taller de Coneixements inicials II que havíem de fer el diumenge 28 d’abril al matí es va haver de posposar per la pluja però finalment el vam poder realitzar la tarda del dimecres 1 de maig. El canvi de data i d’hora va tenir les seves petites conseqüències, però tot i el canvi de llum que va suposar fer-lo per la tarda en comptes de pel matí vam poder fer totes les pràctiques  que ens havíem proposat.

Des de la Masia Freixa vam iniciar una ruta que ens va portar pels edificis més emblemàtics de Terrassa, ciutat que alguns desconeixien i on vam descobrir alguns dels mil racons que té amagats.

Alumnes que repetien amb nosaltres i d’altres que ens coneixien per primer cop, van poder emmarcar diferents imatges buscant l’enfocament idoni en cada una, utilitzar modes semi-automàtics i manuals que no havien utilitzat mai, jugar amb el moviment i la velocitat dels models, familiaritzar-se amb el trípode, resoldre dubtes que tenien i així conèixer més les seves càmeres.

Un bon grup amb diversitat d’edats que, a part d’aprendre, preguntar, practicar, jugar amb la llum i disparar, van permetre una tarda on l’ensenyament i la diversió van anar agafats de la mà.

Des del recorregut pel centre, passant per l’ajuntament  la Torre del Palau i la Casa Alegre de Sagrera,  vam finalitzar amb la última llum del dia a La Seu d’Ègara, entorn on vam practicar els diferents modes d’enfocament, les dominants de color i les possibilitats que tenim en un contrallum.

Després de l’èxit amb la continuïtat d’aquest tipus de tallers, en un futur proper, prepararem una tercera part, que ens portarà a endinsar-nos encara més en el món de la fotografia amb la nostra càmera!!

Us en deixem algunes imatges:

[nggallery id=39]

Hi I’m Nequan Peartree from Shoe Diva located in Wilmington
quick weight loss Real Housewives of New Jersey

the particular median take home of one anatomical artist
rob kardashian weight lossSmaller is better when it comes to G