Tallers personalitzats amb l’Ester

A vegades hi ha persones interessades en els nostres tallers, però per incompatibilitat d’horaris o dates, ens comuniquen que no poden assistir-hi i que els agradaria.

D’altres vegades, el motiu és la distància o perquè volen un taller més proper, més íntim, per això donem la opció dels tallers personalizats.

En aquest cas, la parella de l’Ester, li va voler regalar, per segon any consecutiu, un d’aquests tallers, adaptat a la data i l’horari d’ella. També era una continuació de l’anterior, que va ser de Coneixements Inicials, per tant, en aquest cas, vam avançar amb la tècnica i amb noves pràctiques.

Vam quedar a Terrassa, indret d’on són ells, i el primer cop vam visitar el Parc de Vallparadís, lloc molt adequat per iniciar-se en l’aprenentatge fotogràfic.

Aquest segon cop, vam fer com a punt de trobada el Parc de Sant Jordi, i malgrat la masia Freixa estava en obres, vam poder fer pràctiques pels voltants, fins arribar a la Casa Alegre de Sagrera, també un dels edificis emblemàtics del municipi.

L’Ester té facilitat en assolir els coneixements i la tècnica, i malgrat va reconèixer no haver utilitzat molt la càmera entre un taller i un altre, val a dir que va obtenir un bon resultat en les imatges que va anar enquadrant en aquests dos tallers, aquí en teniu una petita mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *