Taller de fotografia: Macro i Paisatge Urbà

T’agrada la fotografia Macro? Has vist moltes vegades fotografies de flors i d’insectes i t’agradaria saber com es fan? Has vist la opció de la “floreta” a la teva càmera i no saps què fa?

I si tampoc et vols limitar a les coses petites i vols arribar a captar els paisatges tant naturals com urbans… Aquesta és la teva!

Amb aquest taller volem introduir-te als diferents conceptes bàsics del que s’anomena fotografia Macro i quines alternatives tens per fer fotografies similars amb el teu propi equip (tant sigui una càmera compacta  una bridge com una rèflex).

Treballarem la profunditat de camp, l’exposició i l’enfocament manual; parlarem sobre l’equip que necessitem per a realitzar macros impactants i les alternatives que tenim; sobre els modes automàtics de “paisatge” i “macro”, què signifiquen i com aconseguir els seus efectes i millorar-los dominant nosaltres els controls de la càmera; sense oblidar-nos de la composició i com fer que les nostres imatges captin l’atenció de l’espectador.

T’hi animes?  Inscriu-te ara i reserva ja la teva plaça!

 

Quan? Dissabte 16 d’abril del 2014 de 16 a 20h

Lloc:  Jardí Botànic de Barcelona (el preu inclou l’entrada).

Preu:

  • 32€ per persona;
  • 27€ si sou dos;
  • 22€ si formeu un grup a partir de 5 persones.

Més informació… Taller de Fotografia de natura: Macro i Paisatges

 

Si tens algun dubte sobre si el teu equip és l’adequat o si ja tens o no coneixements similars contacta amb nosaltres a través del següent formulari.

Aquí et deixem amb algunes imatges del Jardí Botànic de Barcelona: