Taller de fotografia infantil a Mollet del Vallès

“Somriu! Lluís o patataaaa” diem tot sovint als petits de casa, “posa’t aquí, fes això, estigue’t quieta…” i al final obtenim una fotografia “acceptable” però no era el que esperàvem…

Et sona?

Volem immortalitzar els bons moments amb la família però no sempre sabem com i, en ocasions, forcem una imatge que perd autenticitat.

Aquest mes de maig ens hem decidit a repetir aquest taller a Mollet del Vallès, organitzant-lo de manera conjunta amb Mamalloca, un espai de Mollet per pares, mares i la criança dels nostres petits.

La fotografia explica una història i quan aquesta es centra en torn d’una persona, d’un infant, es pot tornar molt més interessant. Però no sempre és fàcil sortir dels estàndards ni captar la bellesa que el moment ens inspira. Per això, des de femfotos.cat us proposem un taller de fotografia infantil. Un taller orientat a captar els moments més importants i del dia a dia dels nostres petits, un taller que serà apte per qualsevol tipus de càmera (també la dels mòbils) i amb el que posarem en pràctica tant tècniques com consells per aconseguir imatges originals, creatives i que expliquin una bona història.

  • Temari:
    • Consells pràctics per la fotografia a nens i nenes de totes les edats.
    • Aspectes tècnics: profunditat de camp i obturació, la ISO i el flash, els ulls vermells.
    • Aspectes compositius: tipus de retrats i plans, la il·luminació, la regla dels terços i la de la mirada, el fons.

Més informació al següent enllaç.

  • Quan? Dissabte 27 de maig de 10 a 14h
  • On? Mollet del Vallès (Parc de Can Mulà)
  • Preu: 45€

T’hi animes? Completa el següent formulari d’inscripció.

Aquí teniu algunes fotografies d’exemple:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *