Sant Pol en un dia de calitja i llum esmorteïda

Dotze de gener del 2014, catorze assistents i els nous col·laboradors de femfotos, l’Alex Gierecke, l’Ana Riu i en Luís Casino es troben a Sant Pol de Mar per començar la primera passejada fotogràfica de l’any.

El poble ens saluda endormiscat, amb una lleu calitja que esmorteix els colors blaus i brillants que en altres ocasions ens ha brindat. Però tots els paisatges, tant urbans com marítims, troben la seva creativitat en la nostra imaginació. Alguns dies potser és més senzill, altres és més complicat, però adaptar-nos al clima, a la zona on estem i ser capaços de crear unes imatges diferents a les que havíem pensat és tot un repte que vam superar aquell dia. Oblidem les sèries de colors per buscar fotografies que transmetin la sensació d’hivern i de fred. Busquem algunes simetries, juguem amb el blanc i negre o el post-processament.

Pluges d’idees que cauen entre els col·laboradors i els assistents. I al final, cap al migdia els rajos d’un sol més somrient ens visiten i apareixen una sèrie de colors que els més agosarats acaben captant.

Des de l’equip de femfotos ja tenim ganes de veure el resultat de la feina que els que vàreu participar a la sortida. Per ara us deixem algunes imatges on vosaltres, els assistents, sou els protagonistes!