Ruta rural a Rupit!

Ni mar ni muntanya però sense ser ciutat. La veritat és que també volíem captar l’entorn rural de petits nuclis on encara hi veiem la “vida de poble”, on els nens juguen al carrer i les cases expliquen la seva història a través de les pedres amb les que estan construïdes.

Carrers de poble, granges, animals, paisatges i també persones. Un ambient a través del qual capturar un esperit diferent a l’urbà i, per què no, més personal, més íntim, de la vida de Catalunya que no sempre veiem.

En aquesta nova edició de Passejant amb femfotos hem decidit descobrir un nou indret emblemàtic, per captar amb la nostra mirada fotogràfica els racons dels seus secrets… Rupit!

T’hi animes?

Rupit és un trosset de món, enfonsat al cor de les fagedes de Collsacabra, un poble d’aquells que potser d’aquí vint anys ja haurà perdut la fesomia, però ara encara aguanta amb les teulades que ballen, amb els balcons de fusta primparada, amb els carrerons de pujades i de baixades, i amb unes casetes adormides, alguna amb finestres gòtiques i la majoria del disset, de l’època dels sants barrocs, de les Mares de Déu carregades de llàgrimes, de les cançons d’amor, dels bandolers, de l’Hereu Riera, d’En Serrallonga, i de Perot el lladre. El disset català és tota la Catalunya heroica i sentimental, és la flor del nostre cançoner i la túnica platejada de les nostres llegendes. I el poble de Rupit és això,un trosset viu, humilíssim i amagat del segle disset català.

Josep Maria de Sagarra (1894-1961)

 

  • Quan? Dissabte 12 d’abril del 2014 de 10 a 13h
  • On? Rupit (Osona)
  • Preu: 10€ per persona (no inclou desplaçament)
  • Requeriments: qualsevol càmera, ganes de passar-s’ho bé, d’aprendre i compartir bons moments fotogràfics!
  • Reserva la teva plaça seguint aquest enllaç. Especifica’ns si estàs interessat en compartir vehicles i fer així més sostenible l’anada i l’economia 😉

I aquí us en deixem algunes imatges de fotògrafs quotidians extretes del flickr per anar fent boca sobre el que veurem i captarem!

Discover one of the premier extended stay hotels in Chandler
rob kardashian weight loss Rosary Style Necklaces as Fashion

dressed in attire from Poison Pinky
christina aguilera weight lossNotable Stocks To Watch For Next Week Ahead Of Earnings