Ruta de final d’estiu: passegem per Tossa de Mar

Rutes on el blau del mar i dels pobles costaners  guiarà les nostres passes.

Rutes on el blau del mar i dels pobles costaners guiarà les nostres passes.

Falta poc per estar a punt d’acomiadar un estiu màgic amb un temps juganer, així que des de Passejant amb femfotos volíem dir a reveure a la calor i el blau del mar a través d’una ruta blava.

Si la primera ruta blava la vàrem fer al Maresme, a l’emblemàtic poble costaner de Sant Pol de Mar, en aquesta segona edició blava anirem un pèl més lluny, a les terres gironines i la costa de la Selva: Tossa de Mar.

A mig camí entre la ciutat de Barcelona i la frontera francesa, Tossa de Mar és una antiga població de pescadors amb un gran bagatge històric a la Costa Brava que tant locals com turistes adoren. Per desconnectar de la rutina diària, per sortir de la ciutat, per veure bons paisatges, per fer bones fotografies, per captar l’essència del mar, de l’estiu que s’acosta…

T’hi animes?

Passejant amb femfotos – Ruta blava: Tossa de Mar

  • Quan? Dissabte 14 de setembre de 10 a 13h
  • Preu: 10€ per persona (no inclou el transport fins a Tossa)
  • On? Tossa de Mar (*)
  • Reserva ara la teva plaça i inscriu-te!

 

Fotografies

Aquí us deixem una mostra de les imatges que vàrem captar durant la preparació d’aquesta ruta, esperem que us agradin i us animin a venir amb nosaltres el dia 9 de juny!

[nggallery id=45]

 

(*) Com arribar a Tossa?

  • En cotxe: si vens en cotxe i vols compartir l’espai, o si no tens vehicle però t’agradaria venir acompanyat, avisa’ns, intentarem organitzar cotxes i compartir despeses. Cost aproximat per vehicle segons via Michelin (anada i tornada): 25 € a repartir entre els integrants del cotxe.

En aquest sentit, pensa que probablement hi haurà persones que vulguin quedar-se a passar el dia, indica la teva disponibilitat i preferències.

holmfirth producer stefanie kinds tv’s beginner jogger
christina aguilera weight loss 136 on Amazon with WORKBOOT promo code

And he is a former farmer hello
rob kardashian weight lossDo These Models Have Tapeworm

Comments are closed.