Revelats

Diumenge 28 de maig de 2017

“Revelats”

Tan bé ens ho havíem passat a la sortida de Collbató, que repetíem exactament els mateixos per anar a visitar el “Festival Revela-T” a Vilassar de Dalt, el diumenge 28 de maig.

A més, tres dels cinc que van venir, ens havien acompanyat l’any anterior, que, per a nosaltres, Femfotos, era el primer cop que realitzàvem aquesta sortida.

En aquesta ocasió, vam donar l’opció de poder disparar amb rodet o digital, i només la Núria es va animar a recordar això d’anar  enquadrant i disparant sense poder veure la foto a l’instant a la pantalleta. L’any passat tots ho vam provar, fos en color o blanc i negre.

Vam poder visitar les exposicions, moltíssimes i ben variades, tot i que amb un mateix tema en comú: “Hidden”. N’hi ha que ens van sorprendre, d’altres que ens van encantar, idees originals i ben treballades, i vam poder gaudir de molts punts de vista a partir d’una paraula.

Miràvem les diferentes obres i després, abans de canviar de sala, ens tornàvem a reunir, i comentàvem entre tots el que havíem vist, què ens havia agradat més i el perquè.

Vam seguir fins a la zona de la Fira, visitant cada una de les parades exposades, i a part de mirar les càmeres i el material, vam poder assitir a una de les demostracions, la de “Cianotipia Gegant” de Constanza Isaza i Andrés Pantoja; i més tard, a l’acte públic de la fotografia de grup, amb una càmera Chamonix d’11×14, feta per Nicolás Llasera.

Malgrat el Joan i la Neus van haver de marxar; amb la Sònia, Merche i Núria ens vam quedar a dinar i compartir la paella popular. Just abans de l’àpat però, vam viatjar en el temps i ens vam vestir d’època per posar-nos com a models davant d’una càmera de gran format.

Poder participar i veure en directe aquests processos, que alguns encara recordem i recuperem, és gratificant tant pels qui ho segueixen fent, com pels qui ho veuen per primer cop.

Us deixem el vídeo resum d’aquesta edició, per si us animeu de cara l’any vinent!!

https://vimeo.com/221383622

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *