Què fem?

femfotos!

Ens agrada la fotografia, ens apassiona la nostra història i estimem la nostra terra.

Creiem que tothom pot arribar a crear imatges que ens mostrin un món que és possible, un somni, que desprenguin allò que sentim, que transmetin una manera de viure la vida.

I intentem fer-ho possible. Com? Transmetent allò que sabem, aprenent cada dia noves coses, ensenyant-les i compartint.

La tècnica només és una base amb la qual crear, s’ha de conèixer però nosaltres no creiem en unes classes teòriques dins d’una aula allunyats de la vida que tenim al nostre entorn; creiem en unes sessions en contacte amb el món que ens envolta, donant a conèixer les tècniques necessàries per captar el moment i crear imatges de la realitat; miratges que denotin un sentiment, una emoció, que transmetin una història, la teva història.

Així doncs, què és el que fem?

   • elements tècnics que ens permetin endinsar-nos en el món de la fotografia, però no sobre el paper, sinó càmera en mà.
   • l’entorn on vivim, la història de la nostre terra, allò que fa que l’indret on som sigui interessant i digne de ser immortalitzat.
   • com transmetre emocions, sentiments i una història a través d’una imatge, com dibuixar amb llum.
   • el nom i l’obra que tants altres fotògrafs ens han brindat al llarg del temps, coneguts i anònims, de personatges que han entrat als llibres d’història o d’altres que, com nosaltres, viuen en l’ombra.
 • Passejant amb femfotos: rutes pràctiques on es comparteix l’afició per la fotografia i es dóna a conèixer alguna ruta i patrimoni concret de la zona on estem.
 • Gimcanes fotogràfiques: activitats lúdiques que preparem en qualsevol indret i en funció de l’interès cultural de la zona.
 • Altres: tallers trimestrals, exposicions, caps de setmana fotogràfics, reportatges, etc.

 

Que… què és el que fem? Fotos!

T’hi animes?

I si vols més informació, contacta amb nosaltres a través del següent formulari de Contacte.