Qui som?

La primavera del 2012 el que avui és “femfotos” començava a dibuixar-se com un somni.

Assegudes al Racó de la Cris la Sílvia i la Carme parlàvem de possibilitats i unions personals, esforç i sacrifici i molta il·lusió per construir una manera diferent d’ensenyar fotografia, d’apropar aquest món màgic ple de llums a qualsevol persona, d’aprendre constantment i de passar-nos-ho bé tot coneixent a més a més els racons de la nostra terra.

Així va néixer femfotos. Entre cafès i tes, xerrades matinals i de converses de capvespre. Una web, una pàgina al facebook, dues amigues, dues càmeres, moltes ganes de fer fotos i de transmetre tot allò que el Senyor Temps ens ha volgut ensenyar i ens ensenya dia a dia.

La Sílvia

Sílvia Jordan

La Sílvia, observadora i aventurera, combina les seves dues grans passions com a fotògrafa i guia de muntanya. Amant dels reportatges i la natura, li agrada transmetre coneixements i compartir valors amb qualsevol persona oberta a “un altre món és possible”.

Els viatges l’enriqueixen de noves mirades, d’aprenentatges i experiències que calmen les seves inquietuds.

Tant pot viure la serenor envoltada de molta gent com perduda enmig del no-res practicant una de les activitats que més li agrada: l’escalada.

Davant d’algun contratemps inesperat firma amb un SÍaLaVIdA.

Amb la càmera com a fidel companya d’aventures, afronta qualsevol repte que la seva intuïció i creativitat vegin a través del visor.

La vols conèixer més? Segueix llegint i coneixeràs el món de la Sílvia i la fotografia!

La Carme

Carme FortiàLa Carme viu entre els somnis i la realitat. Sempre tocant de peus a terra, no perd mai la il·lusió i l’esperança de que tot acabarà sortint bé, un optimisme que li fa encarar els reptes amb un somriure als llavis.

Farà uns set anys que va anar-se’n a viure a “poble” i amb un peu al Montseny i un altre a Barcelona, s’envolta del romanticisme dels transports públics i unes hores de viatge que dedica a somiar, llegir, escriure i conrear una de les seves grans passions: la fotografia.

Ja des de petita es va anar acompanyant d’una càmera durant el camí de la seva vida, però farà uns tres anys que aquesta afició es va convertir en molt més: en un testimoni artístic, en una fidel companya, en una creació constant i un aprenentatge de la pròpia vida.

La vols conèixer més? Segueix llegint i coneixeràs el món de la Carme i la fotografia!