Paciència i diversió

Com combinar la paciència amb una estona divertida?

Un grup de 10 persones teníem cita davant les portes del Jardí Botànic de Barcelona la tarda del dissabte 25 de maig, provinents de la mateixa ciutat, de les rodalies i de la zona del Vallès. L’objectiu: realitzar el taller fotogràfic de Macro i Paisatges.

Només començar es va crear un ambient distès i rialler, amb ganes d’aprendre i passar unes hores ben entretingudes. Caminàvem d’un continent a l’altre amb cada pràctica, fotografiant de prop les flors i els seus detalls  i fins i tot algun insecte amb poques ganes de marxar, encara que de tant en tant havíem de fer un pacte previ amb el vent i la nostra paciència.

Tot i les diferents càmeres dels alumnes, des de reflex fins a compactes, la gran motivació del grup i els accessoris que portàvem des de femfotos (lents d’aproximació i objectiu macro), els va permetre practicar i acostar-se més al món de la fotografia macro.

El temps ens va respectar, el sol i els núvols van ser els nostres aliats per mostrar les diferents llums que podem aconseguir ajudant-nos d’un reflector i difusor i també veure com actua el filtre polaritzador. Els colors i la composició, enfocar i desenfocar, ampliar el marc o centrar-nos més en el detall,… i és que gaudíem d’unes vistes espectaculars de Barcelona!

L’última part del recorregut, les Illes Canàries, guardava la sorpresa en forma de joc i concurs! Una sèrie d’imatges que individualment havien de trobar i aconseguir fer el més semblant possible.

I encara vam tenir temps de visitar el preciós Parc de Mossèn Cinto Verdaguer i seguir practicant amb les últimes llums del dia.

Aquí en teniu algunes imatges:

[nggallery id=46]

I ‘Flintstone’ ItMy attire is completely dictated by my lifestyle
christina aguilera weight loss 6 Movie Special Effects That Have Gotten Worse Over Time

the skort boasts such features as an 18 inch center back length
weight loss tipsCog Hill Golf Country Club Hotels