Ostres! I ara què li regalo a…?

Tots ens hem quedat sense idees en algun moment o altre, sense idees o sense temps per anar a buscar o trobar el regal perfecte… que aixequi la mà qui no s’hi hagi trobat mai i serà el meu heroi.

Des de femfotos.cat us ho volem posar fàcil i ens volem oferir com a regal… sense que apareguem en una caixa sorpresa, és clar!

Què us semblaria obsequiar a algú amb un taller o una ruta fotogràfica?

El podrà fer quan vulgui durant tot el 2014, vosaltres pagueu el preu estàndard del taller (30€) o de la ruta fotogràfica (10€), ens dieu el nom i nosaltres ens encarreguem de preparar-vos un val personalitzat que us enviarem per correu electrònic. Ell o ella podrà escollir quin taller o ruta realitzar i quan vulgui!

O sigui que si no teniu res pensat per aquest Nadal i Reis i voleu quelcom diferent que li pugui agradar a un amant de la fotografia, regaleu un taller o una ruta fotogràfica! Serà un moment compartit amb altres persones, uns moments d’il·lusió fent allò que ens agrada!

I recordeu que no en tots es necessita una càmera reflex, alguns tallers també poden ser amb càmeres compactes i fins i tot també mòbils, i per les rutes és vàlid qualsevol tipus de càmera. Això sí, si teniu dubtes, comenteu-nos-ho a través del formulari de contacte i us orientarem!

Podeu veure els tallers i rutes programades fins al mes de juny al nostre Calendari. Les dates són orientatives i poden estar subjectes a canvis, depenent de la disponibilitat dels assistents.

Fotografia “Christmas presents” per Frank Tellez.
glow the night time flashing yanova’s glogear jewelry
christina aguilera weight lossHigh fashion for the home at C Couture