Noves coneixences a La Garriga

Diumenge 26 de març ens trobàvem de nou amb un grup de 5 persones per fer el taller tan sol.licitat de Coneixements Inicials. El lloc de trobada, els Pinetons de La Garriga.

Després d’una primera mitja hora de coneixença, presentació de les càmeres i primer contacte teòric amb aspectes tècnics, començàvem el recorregut seguint el riu Congost en direcció al Figaró.

Amb el dossier en mà, disparant amb programes automàtics i semiautomàtics, descobríem les possiblitats de cada un dels modes, tot fent diferents pràctiques.

Els trípodes també ens servien per practicar amb una velocitat lenta i aconseguir l’efecte sedós de l’aigua del riu. Jugant amb la profunditat de camp, cada alumne es motivava a seguir provant  nous enquadraments i noves composicions.

La Gore i la Irene es van entendre ja d’inici perquè portaven una càmera evil o mirrorless, i s’anaven ajudant i assessorant al llarg del matí.

L’Ana, que li havia regalat el curs al Javier, anaven, ella amb càmera bridge, i ell amb una reflex, seguint atentament les explicacions, tot i que el Javier portava un aprenentatge previ autodidacte.

I amb la Dolors ens havíem conegut casualment feia dies enrere per La Garriga i es va animar a apuntar-se al taller, ja que li va motivar la idea i la filosofia de femfotos.

El temps també ens va acompanyar amb un dia ben assolellat, posterior a dies de forta pluja al Vallès, això va fer que poguéssim gaudir d’un fort cabal del riu i uns colors brillants de primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *