Nova edició del taller de Streetphotography

Et proposem un taller diferent: dinàmic, molt pràctic, divertit; un taller a través del qual podem aprendre un estil de fotografia urbana, una manera de fotografiar la vida d’una ciutat.

Tens ganes de copsar l’essència de la teva ciutat? Marxes de vacances a una gran ciutat i vols practicar per endur-te les sensacions del carrer en una imatge?

Vine, aprèn, practica i passa una bona estona!

De què parlem quan diem “Streetphotography (o fotografia urbana)”?

La documentació de la vida en públic d’una manera informal, senzilla i completament sincera. No hi ha res preparat, a ningú se li pregunta si hi vol participar, i mai no tornarà a ser el mateix.

És com aguantar un mirall que reflexa la societat. És un únic instant humà capturat en el moment decisiu.

Thomas  Leuthard

En aquest taller volem endinsar-nos a aquest estil de fotografia, apuntar i disparar, entrenar la nostra mirada, esperar el moment decisiu, avançar-nos a les situacions, saber composar per captar l’atenció de l’espectador… Més que tècnica, treballarem amb la nostra mirada a través d’exercicis per captar l’essència del carrer, intentant ser creatius i deixant reflectit la vida d’un diumenge al matí… Doncs:

“If you can smell the street by looking at the photo, it’s a street photograph”

Si pots olorar el carrer només mirant la foto, és una fotografia urbana.

Bruce Gilden

Més informació: Taller de Streetphotography

Si tens algun dubte sobre si el teu equip és l’adequat o si ja tens o no coneixements similars contacta amb nosaltres a través del següent formulari.

Gossos&Amos-0460

Gossos&Amos-0559

Fumant-0257

Fumant-0449

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *