Nou any carregat de novetats a la web: twitter, seccions noves i nous tallers

El 2013 porta novetats a femfotos.cat!

Per començar estrenem un twitter que poc a poc anirem nutrint d’informacions sobre les nostres activitats així com altres temàtiques interessants: consells, articles, fotògrafs, fotografies i un llarg etcètera!

Seguiu-nos al twitter!

I si seguim, observant la trajectòria dels primers sis mesos podem dir que hem anat avançant en els tallers i diversificant les diferents modalitats que us podem oferir. D’aquesta manera, hem adaptat noves seccions de femfotos.cat per tal que pugueu veure els diferents tallers que podem organitzar, les altres activitats així com un calendari. Esperem que us agradi!

A “Tallers fotogràfics” podreu veure els diferents tallers que organitzem així com les noves modalitats. No dubteu en fer-nos arribar les vostres suggerències.
A “Rutes i gimcanes” hi anirem afegint la novetat del 2013 i les rutes verdes, blaves, urbanes o rurals, així com les gimcanes que, com en altres ocasions, puguem organitzar.
I finalment, al “Què, quan i on” hi veureu un calendari on anirem afegint les activitats de femfotos.cat i altres activitats relacionades amb la fotografia que considerem interessants.

Novetats_femfotos

4 conditions we like to use that have forfeit each of so this means
weight loss tips 136 on Amazon with WORKBOOT promo code

A devilman who accepts his evolved nature
rob kardashian weight loss6 Terrifying Ways Crows Are Way Smarter Than You Think