“Mestres i amics”, la música que es veu: fotografia de concerts amb la Ivette Nadal

Sóc una línia

de traç lleuger,

carregat de fletxes,

ratlles i colors

que no he sabut controlar.

Sóc com un dibuix que no pesa,

quiet, senzill,

sintètic

i mai resolt (Ivette Nadal).

Poesia acompanyada de la millor música, música que evoquen imatges, paraules que et transporten a altres mons. En aquest ambient vàrem realitzar el primer taller de fotografia de concerts de femfotos.cat, durant la presentació del nou disc de la Ivette Nadal  “Mestres i amics” a la Nau B1 de Granollers, el passat dissabte 29 de setembre.

No només es tractava de la càmera, sinó de la nostra pròpia integració en les melodies que sonarien, en el concert que la Ivette i la seva banda ens van oferir. Un concert per gaudir en un ambient tranquil, a la llum de les espelmes, amb la força de la seva veu i de la música que ens inundava, perdent-nos en els detalls de la decoració, de vells escrits, llibres, poesies i un joc de llums que les nostres càmeres varen saber captar.

Abans però del concert ens vàrem dedicar a conèixer i practicar els aspectes tècnics de les càmeres que dúiem. ISO, diafragmes, mesura de la llum, obturador… com aplicar aquests i altres conceptes quan la llum és més aviat escassa.

Realment una bona experiència!

Aquí us deixem algunes fotografies de la vetllada.

[nggallery id=13]

integrated in way of life or a need with regard to pakistan
christina aguilera weight loss Increasing Sales of your Pet Business with Luxury Products

Penney to trade as low as
weight loss tipsMichael K and Paris Paris sweaters are up to 70