L’última ruta de l’any de passejant amb femfotos: visitem Girona i el seu Call Jueu!

Les rutes urbanes de “Passejant amb femfotos” volen crear l’espai per poder explorar diferents ciutats i estils de fotografia, des de la “streetphotography” fins la fotografia arquitectònica i  monumental.

Les fotografies de les ciutats tenen quelcom d’especial, evoquen dinamisme i realitat, converteixen lo quotidià en quelcom abstracte, magnifiquen la història monumental local, transmeten l’essència d’una vida, evoquen el tràfec diari o la tranquil·litat d’un dia de festa.

Us imagineu les imatges que es poden captar en el centre de la ciutat de Girona, els carrers del seu meravellós Call Jueu, en un dissabte de desembre i d’últimes compres de Nadal?

Aquesta serà l’última sortida de l’any de femfotos, no us la perdeu!!!

  • Què farem? 

Caminar per carrers, copsar els més petits detalls, capturar la vida quotidiana en una imatge, perdre’ns en l’arquitectura, en la crítica social, en la fotografia documental i periodística.

  • Quan? Dissabte 14 de desembre de 10 a 13h
  • On? Girona
  • Preu? 10€ per persona – Probablement organitzarem diferents cotxes per afavorir el medi ambient i compartir despeses, el preu del transport no està inclòs així que si us interessa compartir vehicle, aviseu-nos!
  • Inscripcions: si t’interessa participar en aquesta ruta reserva ara la teva plaça mitjançant aquest enllaç.

I aquí us deixem algunes fotografies d’exemple de la ruta que podrem fer!

as soon as existence by using gothland
snooki weight loss Watch Project Runway Season 6 Episode 2

though they’re in regular clothes
rob kardashian weight lossFashion Houston 2012 kicks off with a bang