L’últim taller de l’any: seguim aprenent com aconseguir els efectes que volem!

És el primer taller que vàrem realitzar des de femfotos, i un dels que ha tingut més èxit. Una introducció al món de la fotografia digital que ens permet veure i aprendre com aconseguir alguns dels efectes que nosaltres volem i d’aquesta manera, començar a ser els protagonistes de les nostres pròpies creacions sense confiar en que serà la càmera que ho aconseguirà tota sola, per art de màgia; la càmera és el nostre instrument i li hem de donar algunes instruccions i aquest taller pretén donar uns coneixements bàsics per saber com fer-ho.

Finalment, les pluges de novembre ens el van fer aplaçar al dia 1 de desembre on el fred va deixar lloc a l’agradable temperatura d’un dia d’hivern banyat amb els raigs de sol. Una ruta per la ribera del Congost que ens va permetre aprendre a captar el moviment de l’aigua i congelar-lo, les roques ens ensenyaven també la diferència de textura que ens dóna una imatge amb o sense flash i no ens oblidem de la profunditat de camp, gran aliada per aprendre a captar retrats o paisatges. Tot entre preguntes, rialles i els disparadors que anaven sonant, deixant també espai a la imaginació i la creativitat del panning o “barrido”, de l’imaginar una fotografia en la nostra ment amb el tren de fons i intentar-la realitzar en el moment just.

I als que no vau poder venir, als que potser estrenareu càmera nova després d’aquestes festes o a aquells que vulgueu fer un bon regal o bé endinsar-vos en el món màgic de la fotografia, repetirem aquesta experiència el proper 26 de gener!

Si vols més informació, clica en aquest enllaç: Taller de Coneixements Inicials.

Per últim, aquí us deixem unes fotografies del que va ser aquell dia, a l’espera de poder-vos presentar el treball dels assistents més agosarats!

 

 

your clients are banking on your good
weight loss tips Indian Man Made Fibre Industry

Aliens are way ahead of us on that scale
christina aguilera weight lossHow to Wear Slouch Suede Boots That Fall Down