Les primeres experiències en concerts

Estàs davant l’escenari, mirant com el joc de llums balla màgicament amb la melodia que impregna la sala, observant l’emoció que l’artista desprèn i vols intentar immortalitzar aquest moment, deixant impregnada en la imatge tot el que es respira en aquests moments: poesia, música, públic,…

No és gens fàcil, has de conèixer la càmera, les opcions que té, com treure-li el millor partit possible a l’equip que tens a les mans, que no sempre és l’ideal per aquest tipus de fotografia.

Els assistents al primer taller van estar practicant durant la prova de so i finalment durant el concert de la Ivette Nadal. Prova error, emmarca la imatge i els elements, canvia la velocitat, dispara, prova amb una ISO més alta, canvia el punt de vista, compte de no molestar el públic, i torna a disparar, capta el somriure, la imatge, la interacció entre els integrants de la banda.

Aquí us en deixem unes fotografies que la Montse i en Boris ens han fet arribar, moltes gràcies nois i bona feina!Ara a seguir practicant, tant amb les opcions de la càmera per poder disparar ràpidament sense perdre el moment i per aconseguir una millor composició.

[singlepic id=405 w=320 h=240 float=center]

 

[singlepic id=404 w=320 h=240 float=center]

 

[singlepic id=403 w=320 h=240 float=center]

 

[singlepic id=402 w=320 h=240 float=center]

 

[singlepic id=401 w=320 h=240 float=center]

 

[singlepic id=400 w=320 h=240 float=center]

 

 

 

but nearly every one of them has struggled
rob kardashian weight loss Replica Chloe Paraty Tote bags

50 bows look like
quick weight lossHow Flexible is Chapter 13 Bankruptcy