La IIª Gimcana de femfotos.cat: les sorpreses segueixen!

Aquesta segona edició de la gimcana de femfotos.cat ens va sorprendre gratament. La creativitat humana realment és molt diversa i és molt interessant veure com els diferents concursants van anar plasmant una idea de forma diferent i amb tècniques variades.

Tots ells ho van fer molt bé i realment vam tenir resultats molt similars, però no sempre tothom pot guanyar, no?

Us presentem els guanyadors d’aquesta segona edició:

Premi a la feina ben feta: Julita Morró i el seu fill, Òscar. Que es van endur com a premi un taller gratuït amb femfotos.cat i un parell d’entrades per l’obra “Landrys, Laundry de ladies” el divendres 28 de setembre a les 21h a Teatre de Ponent. Ja ens direu com ha anat!!

Premi  a l’originalitat: Raquel Martínez i Yolanda Manero, que van poder-se endur un reportatge en un estudi fotogràfic amb entrega de tres fotografies, cortesia de MPhoto.

Premi als qui van per feina: Ferran Franco i el seu fill, Oriol. Que es van endur un val per realitzar unes ampliacions fotogràfiques a FotoClic de Cardedeu i una revista que ens van venir ganes a més d’un de comprar-la, cortesia del Quiosc del Centre, també de Cardedeu.

I a continuació teniu una mostra de les fotografies que vàrem realitzar dels protagonistes. Al llarg dels propers dies anirem oferint-vos un recull de les fotografies que varen concursar, esperem que us agradi!

[nggallery id=11]

Fashion coordinators line up outfits for fashion events
christina aguilera weight loss Can the law ever catch up with the Internet

after it dried
weight loss tipsMake New Fashion With Bratz Games

Comments are closed.