La calor no ens va fer perdre el nord!

El passat diumenge 19 d’agost vàrem realitzar la segona edició del taller “Orientació fotogràfica” on es barrejaven dos mons únics i especials: la muntanya i la fotografia.

Amb el despertador sonant a unes hores en què els diumenges els carrers encara dormen i la temperatura encara era força acceptable, vàrem iniciar el dia, alguns sortint des de Barcelona i altres des del Vallès mateix, tots direcció la Masia de Bellver de Tagamanent.

Els mapes, les brúixoles i les càmeres varen ser les nostres eines; per una banda vàrem aprendre a trobar el nord, buscar el rumb que hem de seguir per anar a la Garriga, determinar quin és aquell pic o localitzar Centelles entre les vistes de Santa Maria. I tot això barrejat amb  unes nocions bàsiques sobre com fer que les nostres fotografies puguin ser més interessants: elements més impactants, regla dels terços i dels horitzons, les línies i les formes  així com la manera d’expressar certes sensacions i emocions a través de les nostres imatges.

Una bona vetllada en què fins i tot l’onada de calor ens va deixar algun racó un “xic” més fresc i vàrem poder gaudir de les explicacions sobre l’ermita de Santa Maria per part dels Amics de Tagamanent.

Us en deixem algunes fotografies i si us hi animeu, fins la propera sortida!