Jugar i riure entre nosaltres – Collbató 21 de maig

Aquesta passejada, que fèiem per primer cop, també l’havíem posposat per pluja en un dia d’abril. I per fi, havíem aconseguit trobar un dia en comú, un diumenge per la tarda.

Ens reuníem un grup de 6 persones en un bar al costat de l’església, lloc on començàvem la ruta amb les explicacions prèvies de quin seria el recorregut i què anirien trobant al llarg d’aquest.

En el grup de whats que teníem, es van enviar unes 10 imatges que havien d’anar trobant; fotografies fetes en la preparació d’aquesta sortida. D’aquesta manera havien d’anar observant i buscant l’enquadre més aproximat, i a poder ser, sense ser vistos per la resta, ja que hi havia un premi final per a qui aconseguís trobar el màxim nombre de fotografies, i el més fidel possible.

Al marge del joc, també s’anaven fent altres tipus de pràctiques, el qual els permetia provar altres punts de vista, que anàvem comentant i fent una tria.

De l’ermita de la Salut vam arribar fins a l’entrada de les coves de Salnitre, comprovant així l’estat de forma de tots els assistents, degudament equipats.

Malgrat  tots van trobar quasi totes les fotografies, la Neus i el Joan van formar equip per ajudar-se, i la Merche també va col.laborar per donar alguna pista.

Va ser molt divertit quan ho vam posar en comú en el mateix bar on ens havíem trobat, vam riure molt amb l’experiència de cada un per trobar cada un l’enquadre indicat.

Per votació unànime, les dues guanyadores van ser la Núria i la Sònia, les quals van tenir el privilegi de rebre unes paraules de cada membre del grup en forma de poesia.

Aquest grup ja parlava de quan es faria la següent sortida, volien repetir!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *