Girona en temps de flors

El segon cap de setmana del mes de maig està plegat de diferents esdeveniments que valen la pena cultural i fotogràficament parlant.

L’any passat vam anar a la Fira Modernista de Terrassa i aquest any volíem repetir,  però per peticions dels nostres lectors i assistents a les nostres activitats hem decidit canviar la planificació i anar a Girona, coincidint amb el primer dia de “Girona, Temps de Flors”.

image

Girona, Temps de Flors es defineix com una exposició de flors, monuments, patis i jardins, però Temps de Flors és molt més que això. És un esdeveniment de bellesa en estat pur, de magnificència creativa, d’exaltació de l’art i de l’artesania, un espai de trobada entre creador i espectador. En definitiva, un espectacle sensorial on els sentits i les emocions són els verdaders protagonistes.

Passatge extret del tríptic de Girona,  temps de flors.

En aquesta ruta urbana podreu practicar diferents estils de fotografia,  des de la urbana, l’arquitectònica i sobretot i la que més recomanem,  la floral i la macro (si les multituds ens ho permeten).

Com a particularitat d’aquesta ruta,  a l’inici decidirem entre els assistents i tenint en compte les vostres preferències quin recorregut seguirem.  També crearem un grup de WhatsApp per si en algun moment algú es queda enrere o es perd (es preveu l’assistència de moltes persones a Girona aquests dies) i també us entregarem les bases del concurs de fotografia que s’ organitza en el marc de Girona,  Temps de Flors.
I portarem algunes lents d’aproximació per si voleu provar la fotografia macro tot i no tenir l’equip.

Quan? Dissabte 10 de maig de 10 a 13h
On? Girona (si voleu compartir cotxe feu-nos-ho saber)
Preu: 10€

Us hi animeu? Reserveu ara la vostra plaça i inscriviu-vos mitjançant el següent formulari.

where by by performed gucci form
christina aguilera weight lossQ NephoScale CEO Bruce Templeton Talks DevOps

Comments are closed.