Fira Modernista de Terrassa

Quan estàvem preparant el taller fotogràfic de Coneixements Inicials II a Terrassa, a l’oficina de Turisme ens van parlar de la XI Fira Modernista que s’organitzava a la ciutat els dies 11 i 12 de maig.

La Sílvia i jo ens vam mirar pensant: coincideix amb el segon cap de setmana de maig! Així que ens vam desdir de la ruta urbana que ja teníem al cap per aquell cap de setmana i vam fer coincidir la ruta de passejant amb femfotos amb la XI Fira Modernista, com a activitat promocional i gratuïta per tots aquells que ens volguessin acompanyar.

Així que, dit i fet, a quarts de deu del matí un grup d’unes 15 persones ens vam trobar davant de l’Ajuntament de Terrassa. Vam passejar primer fins la Seu d’Ègara per visitar el seu interior, després vam tornar pels carrers del centre i vam entrar a la Casa Alegre i finalment vam acabar a la Masia Freixa.

Una ruta per descobrir conjuntament una població molt interessant, uns habitants engalanats oberts a tothom i molt festius i unes imatges que es multiplicaven en cada racó que vèiem. Amants, amateurs i professionals de la fotografia, vam poder gaudir d’una jornada memorable!

Aquí teniu algunes de les imatges, tant nostres com dels assistents:

[nggallery id=43]

[nggallery id=44]

which drew approximately 300 participants
snooki weight loss Houston Parties in Pink for a Good Cause

Hip Hop fashion dresses were different for men and women
quick weight lossKatie Holmes and Her Short Brown Hair