Feliç 2014!

L’últim dimarts de l’any, l’últim dia de l’any i ens preparem per els nous dies que arribaran amb totes les novetats que el 2014 voldrà anunciar.

Podríem dir que aquest any que acaba ha estat especial. Ens ha fet créixer amb tots vosaltres i ens ha fet creure encara més en aquest projecte que és femfotos!

Les passejades fotogràfiques amb les rutes urbanes, rurals, blaves i verdes ens han deixat l’espai per compartir el món de la fotografia i la creativitat, aprenent els uns dels altres, suggerint idees, recorreguts i impregnant-nos tots de la vellesa dels racons de la nostra terra.

Els nous tallers que hem anat preparant ens han brindat l’oportunitat de profunditzar en diferents aspectes tant tècnics com creatius d’aquest món tant immens per explorar: retrats d’estudi, coneixements inicials II, fotografia macro, streetphotography… I al 2014 segurament n’encetarem d’altres, estem obertes a suggerències 😉

Però el més important heu estat vosaltres. Sense vosaltres, sense la vostra il·lusió, la vostra presència, els vostres ànims i el vostre suport res d’això no hauria estat possible i aquest petit somni seria només un lleu miratge perdut en l’horitzó.

Moltes gràcies a tots i totes i una forta abraçada.

L’equip de femfotos us desitja una molt bona sortida d’any i encara millor entrada!

Feliç 2014!!!!!!!!!!

CollageBonAny

Pd. I no deixeu de prémer el disparador durant aquestes festes 😉

with articles on cruiser and destroyer
weight loss tips Fashion Merchandising Camps in Washington State

some of the best of all
snooki weight lossTips Of Selecting Quality Replica Watches