Exposició al Centre Cívic Nord de Granollers

El passat 13 de març vam inaugurar l’exposició dels alumnes del Curs d’Iniciació a la Fotografia al Centre Cívic Nord de Granollers.

Durant els mesos de gener a març, un cop per setmana, els dilluns al vespre, compartíem dues hores d’aprenentatge, inquietuds i creativitat.

Algunes pràctiques fetes a l’aula, i d’altres en forma de sortida, ens van permetre consolidar els coneixements i assolir així les eines que els permetrien desenvolupar la idea inicial del treball final a exposar.

És molt interessant veure l’evolució de cada alumne al llarg del curs, com van millorant i donant forma el que volen expressar en imatges, acompanyades d’un petit escrit.

La Lidia va plasmar les emocions que sentien els seus membres familiars més propers amb el running. El Pepe, gran muntanyenc i practicant de l’espeleologia, va voler  fer un homenatge a un company seu. La Judith, ens volia transmetre les seves sensacions amb el mar i va aprofitar per fer un gran muntatge visual. El Josep Maria, impossible desvincular-lo de l’arquitectura, va estar treballant constant i perseverant des de l’inici. L’Ariadna, la més joveneta, reivindicava la llibertat en la nostra manera de ser i vestir. La Yolanda, tot i triar un tema gens fàcil, va aconseguir transportar-nos pel món dels sentits. L’Albert, tan polifacètic que és, es va mostrar tal i com és. L’Àngel, tot i no veure’s capaç al principi, va fer un bon recull d’imatges del que més li agrada observar, el cel i el mar. I la María, dona de muntanya, va fer un interessant escrit amb imatges del que li aporta el món de les muntanyes.

Cada alumne, cada persona i personalitat, molts cops, queden retratades en aquests treballs exposats, sigui pel tema escollit, per les fotografies, l’escrit o la manera de presentar-ho.

Moltes felicitats i moltes gràcies a totes i tots!

Amb alguns, ens veiem en el següent curs d’Iniciació a la Fotografia -II, i d’altres en les sortides de Femfotos. Fins la propera!

(Gràcies per les fotografies a la Judith i al Josep Maria)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *