Exposició al Centre Cívic La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana

Com ja anem fent des de fa dos anys, seguim fent cursos i exposicions a Santa Eulàlia de Ronçana.

Amb un nou grup d’Iniciació de febrer a març, vam inaugurar l’exposició dels seus treballs el divendres 24 de març, amb una gran assistència de familiars, amics i exalumnes.

Cadascun d’ells ens van sorprendre amb l’elecció del tema i la diversitat del conjunt.

El Pep, tot un poeta, ens va endinsar pel petit món de les flors dels avellaners; la Iolanda va compartir amb nosaltres la seva relació amb els  cristalls; l’Esteve i el seu particular món dels arbres; el Jordi amb una visió metafòrica dels ponts; la Montse i els reflexes, què és real i què no ho és?; la Ruth ens presentava un petit forn de pa artesà de Riells del Fai; la Teresa es deixava portar pel ball de la seva filla; i la Mireia, la més joveneta del grup, ens donava a conèixer els seus quatre gats i el que li trasnmeten cada un d’ells.

Un grup cohesionat, amb bon ambient sempre, d’edats entre els 13 i 60, i ajudant-se els uns als altres. De la timidesa a l’experiència, entre rialles i responsabilitat, vam anar avançant classe a classe, motivats i amb ganes de seguir aprenent.

La majoria segueix en la continuació d’aquest primer curs, i fins i tot han portat nous amics que també volen treure a passejar la càmera i seguir profunditzant en el món de la fotografia.

Gràcies a la Montse Manzano i a la Teresa per les fotografies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *