Exposició al Centre Cívic El Pi Novell

Aquest Centre Cívic de Sant Pere de Vilamajor va ser el primer on vam començar amb els cursos trimestrals, l’any 2012, i a dia d’avui, continuem fent exposicions.

És veritat que el nombre d’alumnes és  inferior a d’altres Centres de poblacions veïnes on fem classes, però són igualment uns alumnes motivats que, malgrat la dificultat que suposa per a ells exposar, ho acaben aconseguint, i amb molts bons resultats.

El passat dia 3 de maig es va inaugurar l’exposició del curs d’iniciació a la fotografia.

L’Elisabet va escollir treballar el retrat amb algú molt proper per a ella, el Roc, el seu fill; exposant  fotografies del dia a dia amb ell.

L’Eli, ens descrivia i transmitia amb les seves imatges, la pau que respira al jardí de casa seva els caps de setmana, moments de tranquilitat i calma, envoltada de natura.

L’Alba, amb només 14 anys, feia una barreja d’emocions i colors, jugant amb la llum i l’ombra per mostrar una serie de retrats de persones importants per a ella, amics i familiars.

I la Lídia, entre paisatges de mar i riu, i detalls de l’aigua, compartia amb nosaltres la seva particular relació amb aquest element tan especial per a ella.

Des de Femfotos us volem felicitar i animar a que seguiu mirant pel visor compartint amb nosaltres la vostra visió particular del vostre món.

(Gràcies Elisabet i Eli per les fotos)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *