Especial taller de Nadal: Retrats d’estudi

Fins ara hem realitzat diferents tipus de sortides a la natura i en espais urbans, on la llum és la que tenim… Però i si poguéssim simular la llum que volem? Què passa quan estem creant la fotografia i no tenim un espai ja definit si no que tot depèn del que nosaltres imaginem?

Amb aquest taller us volem oferir l’oportunitat de fer les vostres pròpies fotografies en un estudi fotogràfic; us ensenyarem a cercar i crear la imatge que voleu en la vostra imaginació i com fer-la real, parlarem dels retrats, dels complements i evidentment de la il·luminació que necessitarem per fer de la vostra imatge una realitat.

Us hi animeu?

  • Quan? Dissabte 15 de desembre de 09 a 14h.
  • On? Estudi fotogràfic de Mari Lozano.
  • Preu: 40 € per persona (consulta possibles promocions)
  • Requeriments: Serà necessari una càmera rèflex per realitzar les fotografies i aconsellable tenir un trípode. No obstant, consulteu-nos si us interessa encara que no en disposeu.
  • Coneixements previs: No són necessaris.
  • Assistents màxims: 6 persones.
  • Reserva la teva plaça seguint aquest enllaç.

El taller consistirà en unes dues hores de sessió teòrico-pràctica i posteriorment cada assistent podrà realitzar una pràctica individualitzada de 30 minuts.

Si voleu portar els vostres models propis i aprofitar per fer una bona foto de Nadal o una fotografia de família, aviseu-nos i concretarem l’hora en què podreu fer la pràctica i així quedar amb els vostres models.

old style style wedding dresses within small gravel
miranda lambert weight loss A Good Conditioner for Frizzy Hair

every i keep on skinny jeans it appears to be like excellent boner on the inside zipper industry
quick weight lossShop Belk’s fall fashion sale on Monday