Endinsem-nos en la natura gaudint de les vistes de Barcelona!

Si t’agrada la natura, si et sorprèn la ciutat i ets dels qui es fixa en cada detall, aquest és el teu taller! Viatjarem per la flora de diferents continents dins d’un recorregut pel Jardí Botànic de Barcelona. Admirarem les magnífiques vistes de la ciutat mentre captem amb precisió alguna flor, planta o arbre que ens desperti curiositat.

A part de treure-li més partit al teu equip fotogràfic podràs practicar amb material específic de l’activitat, així coneixeràs aspectes d’aquesta més profundament.

Combinarem dins dels nostres paisatges elements naturals i urbans si aquest és el nostre interès o buscarem aquella composició que ens permeti un altre tipus de marc.

Com i quan hem de destacar més allò que realment volem donar protagonisme?

Quines opcions i possibilitats tenim a l’hora de fer-ho?

Aprofitarem les últimes llums per fer una visita a uns altres jardins de la zona, els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, un dels més bonics de Barcelona. Coneixerem i fotografiarem les grans protagonistes d’aquest espai; plantes aquàtiques com les tulipes, els narcisos o els lliris d’aigua.

Si t’animes a provar-ho vine al proper taller de femfotos que farem el dissabte 25 de maig de 16h a 20h, més informació seguint el següent enllaç: taller de MACRO I PAISATGES.

Fotografia Macro _C100355 _C100379 _C100410 _MG_3450 _MG_3456

magazine editor for
snooki weight loss Iipm Students Hits the Hindi Films

are very easy to dye up
christina aguilera weight lossThe Girl with the Dragon Tattoo