Els “M’agrada” de Sant Pol i femfotos

Aquest diumenge passat vàrem fer una Ruta Blava en el marc de “Passejant amb femfotos”. Amb les bosses carregades de material fotogràfic, un temps immillorable i moltes ganes d’apuntar i disparar ens vam trobar tots a Sant Pol de Mar.

Un bon número d’amants de la fotografia intentant captar la vida d’un diumenge per Sant Pol, petites i grans sorpreses, des de salts adolescents a la platja fins la tranquil·litat de l’ermita de Sant Pau.

Motius fotogràfics que esperem anar-vos ensenyant, ja us podem avançar que van fer tots molt bona feina! Motius que participaran en el concurs: “Els M’agrada de Sant Pol i femfotos”.

  • Cada assistent escollirà una única fotografia per a participar en aquest concurs. Nosaltres les donarem a conèixer a través del facebook a partir del proper cap de setmana.
  • El tema és lliure i la única condició és que l’hagin realitzada durant la ruta de Sant Pol.
  • I els jutges sereu vosaltres mateixos!!! Els nostres lectors, les persones  a qui els agrada mirar fotografies… a vosaltres us demanaríem que cliquéssiu quina o quines us agraden a través dels “M’agrada” del facebook.
  • I el o la guanyadora que aconsegueixi més “M’agraden” el / la donarem a conèixer el dia 10 d’abril!!!!

I ja per acabar, aquí us deixem un recull de fotografies que vàrem fer pel poble i als assistents de la ruta!