El nostre projecte fotogràfic per aquest 2017

Hem decidit sumar-nos al repte de DIY Photography i juntament amb tots els que vulgueu compartir aquesta experiència.

Es tracta de que cada setmana fem una fotografia i la compartim, però no val qualsevol fotografia, haurà de seguir uns paràmetres concrets. Per començar, cada setmana una de les tres categories següents serà la protagonista:

  • Story Telling (explicant una història): una gran fotografia ens explica una història. Aquesta categoria utilitza regles de composició tant per buscar la bellesa d’alguna cosa com per trobar el camí per explicar la seva història.
  • Tècnica: la importància de l’aptitud tècnica i la inspiració creativa. Aquesta categoria és una barreja de les tècniques tant càmera en mà com de post-procés, per exposar-nos a noves habilitats i maneres de fer.
  • Impressions artístiques: un espai per a l’expressió personal. La tasca d’aquella setmana pot ser interpretada tant literalment com de manera figurativa, deixem volar la imaginació!

 

Com i on compartir les imatges…

Els diferents interessats hem creat un grup de whatsapp per poder comentar el que calgui, i a més a més la idea és que puguem arribar a compartir les fotos a alguna xarxa per veure-les i comentar-les depenent de l’eina que tingui més en mà cadascú. Des de femfotos us proposem:

  • Flickr.com: qui tingui flickr podria afegir-les al seu perfil i al grup que femfotos té (https://www.flickr.com/groups/femfotos/) i si algú vol al grup dels organitzadors https://www.flickr.com/groups/dogwood2017
  • Instagram
  • Facebook al grup de femfotos https://www.facebook.com/groups/femfotos/ i si voleu també al grup dels organitzadors: https://www.facebook.com/groups/photographychatter
  • Twitter
  • Altres… proposeu, proposeu!

En qualsevol de les xarxes, el que sí que seria bo seria deixar les imatges com a públiques perquè qualsevol les pugui veure i etiquetar-les amb certes etiquetes per tal que les puguem seguir i veure les que hem anat aconseguint:

  • #femfotos52 #femfotos52setmana[número de la setmana]
  • I també podeu fer servir les globals dels organitzadors: #dogwood52, #dogwood2017, i #dogwoodweek[NUMBER] (ex: #dogwoodweek1, #dogwoodweek2).

En paral·lel, des de femfotos intentarem anar fent reculls de totes aquelles imatges que ens hagueu fet arribar!

Preparades?

Som-hi!!

Contacteu amb nosaltres per participar-hi 🙂

Passejant per Girona – Per Carme Fortià

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *