Dones encisant la Barceloneta – Taller de fotografia urbana del 14/05

El taller d’streetphotography que s’havia de realitzar el desembre del 2016, es va anar posposant per mal temps al llarg dels mesos. Finalment, es va poder realitzar el passat 14 de maig, fet que va ajudar a augmentar el nombre d’alumnes, i novament,… tot dones!

Aquest cop n’eren 9, la majoria conegudes per nosaltres, i amb alguna ens coneixíem per primer cop.

Ben motivades i amb ganes, iniciàvem el desitjat taller en un  matí de diumenge amb bon temps, sol i caloreta. L’Estació de França, el lloc de trobada per posar-nos al dia i, després d’unes primeres explicacions, fer uns quants retrats robats.

Les dues Sònies anaven enquadrant i disparant com fan de costum, buscant la millor perspectiva. La Montse, tot i la timidesa de l’inici en l’aspecte fotogràfic, va anar millorant al llarg del matí, i va agafar confiança amb el seu punt de vista.

Vam seguir pels carrers jugant amb els colors, l’Eva i la Merche, destacaven els vermells dels carrers, de les persones i dels objectes.

Jugant i practicant arribàvem a una plaça on , en aquest cas, els reflexes i la composició, combinant aspectes de la vida quotidiana, agafaven protagonisme.

L’Elsa i la Mercè, entregades a la proposta, compartien les opinions i consells, tal i com anava fent la Trini.

Vam continuar fins ben a prop del mar, i allà, cada una va escollir un tema per treballar amb una sèrie de 6 imatges. La Patri, tot i haver de marxar una mica abans, també ens va oferir una interessant visió personal.

Va ser un matí molt productiu en molts aspectes.

Moltes gràcies a totes, aquest grup promet, i molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *