De nit entre ponts, places i carrers de Mollet

Des de la posta de sol fins ben entrada la matinada, nous participants vinguts de diferents poblacions del Vallès van recórrer el passat dissabte 1 de setembre alguns indrets de Mollet, càmera en mà i preparats per practicar diferents estils fotogràfics quan la llum és més aviat escassa.

La posta de sol, els retrats i el joc de siluetes, l’hora blava que se’ns escapava fugaçment deixant pas a una lluna plena que s’alçava espectacular davant nostre.

Captar el rastre dels cotxes des de la Passarel·la o el Pont de la Vinyota creant camins de solcs, deixants o “esteles” de llum per entendre’ns mentres Vallès Visió apareixia per captar el treball que s’estava fent.

I després varen venir els jocs de llums, fantasmes i aparicions, el light painting i les esferes de llum que ens va mostrar en Josep… una bona estona al Parc de les Pruneres.

Finalment, perdre’ns pels carrers del centre, envoltats d’alguns edificis emblemàtics de la ciutat, per captar la vida urbana i la vida nocturna a través de les seves fotografies, quan els bars ja tanquen i els carrers queden deserts.

Us deixem el link per poder veure la grabació i muntatge realitzat a la televisió del Vallès: Vídeo de les notícies de VallèsVisió.

I també amb algunes de les imatges on els assistents són els protagonistes: