Anys i anys! De celebracions i gimcanes fotogràfiques

La primavera del 2012 el que avui és “femfotos” començava a dibuixar-se com un somni. Assegudes al Racó de la Cris de Cànoves parlàvem de possibilitats i unions personals, esforç i sacrifici i molta il·lusió per construir una manera diferent d’ensenyar fotografia, d’apropar aquest món màgic ple de llums a qualsevol persona, d’aprendre constantment i de passar-nos-ho bé tot coneixent a més a més els racons de la nostra terra.

Així va néixer femfotos. Entre cafès i tes, xerrades matinals i de capvespre. Una web, una pàgina al facebook, dues amigues, dues càmeres, moltes ganes de fer fotos i de transmetre tot allò que el Senyor Temps ens ha volgut ensenyar i ens ensenya dia a dia.

I va arribar l’estiu, i amb l’estiu aquelles primeres sortides, tallers experimentals, de grups molt reduïts i formats bàsicament d’amics que tenien ganes d’aprendre i recolzar-nos en aquesta aventura. A l’agost repetíem els primers tallers ampliant els cercles i al setembre ens perdíem entre gimcanes, fotografia nocturna i concerts.

Així doncs, aquest estiu vam decidir que ho havíem de celebrar. I quina millor manera de fer-ho amb vosaltres i fent fotos? Ens plau convidar-vos a vosaltres, els nostres lectors, assistents a tallers i passejades, col·laboradors, amics i família, grans i petits, a tothom qui ho vulgui… Veniu i passeu-ho bé a la Gimcana Fotogràfica de Cànoves: Anys i anys!

 

Anys i anys! Gimcana fotogràfica a Cànoves

 • Què farem? 

Més que un taller o una passejada, amb aquesta Gimcana us proposem gaudir de la fotografia a través de petits jocs relacionats amb el món de la fotografia i la creativitat. Tindreu un mapa per anar trobant l’ubicació de les diferents pistes i cada pista us requerirà una prova, una foto diferent, imaginació i creativitat al poder!

 • Quan? Diumenge 01 de setembre de 10 a 13h
 • On? A Cànoves
 • Preu? Gratuït
 • Inscriu-te ara a través d’aquest enllaç!

 

Farem ruta pels principals carrers del poble i per l’Itinerari de la Riera de Vallforners, durant el recorregut haureu de trobar les diferents pistes i fer les proves fotogràfiques que se us indiquin (també adequades als més petits). Ben senzill, no? Creativitat, imaginació i qualsevol tipus de càmera seran les vostres eines!

I finalment, quan arribeu al punt final que serà el mateix que el d’arribada, us demanarem de veure les vostres fotografies, per què? Doncs perquè també tindrem una sèrie de premis atorgats als patrocinadors de l’acte!!! Des d’aquí els volem agrair la seva participació:

 • El Racó de la Cris
 • Braseria El Canel·la
 • Bar Restaurant La Terraza
 • Perruqueria Knoves
 • Supermercat Garriga
 • Castanyer d’en Cuch

Anys i anys! Gimcana fotogràfica a Cànoves

 

Comments are closed.