Algunes de les imatges del taller de fotografia urbana

Aquest cap de setmana tornarem a repetir el taller de fotografia urbana “Streetphotography” i no volíem deixar de mostrar-vos les imatges que ens han fet arribar alguns dels participants a l’edició anterior d’aquest taller que vàrem realitzar el mes de juny.

I aprofitem per recordar-vos les tres fases de la fotografia urbana, segons Thomas Leuthard (streetphotographer de Zurich):

  1. Preparació: tingues una idea, un pla, educa la teva visió i busca elements concrets.  Això significa enfocar tots els teus pensaments, la lectura de la vida i la teva visió cap a la cerca de noves oportunitats i idees.
  2. Realització:  la segona fase té a veure amb la teva camera I el proves posterior fins que consideris que la teva imatge està finalitzada. Treu la càmera de la bossa, fes una fotografia i no tinguis por de revelar-la després!
  3. Compartir-la amb altres, a través de xarxes socials i retroalimentar-se!

Aquí les teniu, realitzades per Eli Pérez, treballant les geometries i simetries de l’urbanisme, els colors, els escenaris que vàrem treballar. Realment bona feina! En algun cas, com el de la fotografia de l’Estació de França, et recomanaríem provar a passar la imatge en monocrom, blanc i negre per exemple.

I si us animeu a participar en el proper taller de Streetphotography, visiteu el nostre calendari o consulteu-nos!

2 Harvesting Aloe Vera4 weeks ago
weight loss tips Maggie Lane WOMEN’S MILITARY HAT

weight losing clothing fashion methods
snooki weight lossProfessional Industrial Training for fresh Engineers