8 alumnes, 6 fotografies, 4 concursants i …

Els vuit alumnes assistents al taller de Macro i Paisatges del passat 25 de maig van anar realitzant diferents fotografies amb cada pràctica.

Algunes amb les seves càmeres, d’altres amb les nostres i les lents d’aproximació i l’objectiu macro que portàvem. Amb el trípode o sense, ajudats de reflectors o no per il·luminar, van anar fotografiant flors, paisatges i alguna que altra imatge que van observar dins del Jardí Botànic de Barcelona.

Sis d’aquestes imatges les havien de trobar i fotografiar dins de l’última part del recorregut en un joc que havíem preparat.

Aquí us presentem les imatges:

_MG_3630

 

_MG_3633_MG_3641

 

 

 

 

 

 

_MG_3650

 

 

 

 

 

 

_MG_3664_MG_3699

 

 

 

 

 

 

 

En el concurs, que era opcional participar, valoràvem la fidelitat de la imatge de mostra. Si han respectat el mateix marc, horitzontal o vertical, el punt de vista, la zona d’enfoc,…

El premi era per qui s’aproximés més a aconseguir-ho…

I la guanyadora és… la Blanca

Felicitats Blanca! En el proper taller que assisteixis rebràs el teu premi!

Si bé la rapidesa contava, no només era disparar ràpid, sino fixar-nos en la composició. I la nostra guanyadora és la que més s’ha aproximat a les fotografies originals. Aquí en teniu les imatges:

P1050068 P1050070 P1050072 P1050074 P1050076 P1050077

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També hem volgut donar un accèssit per qui aconseguís trobar-les amb menys temps…

I la més ràpida va ser… la Mª José! Així que, Mª José, si bé no has aconseguit el premi original, doncs la rapidesa ens fa passar per alta els detalls i la composició de la imatge, si que volíem oferir-te un descompte en el proper taller al que vinguis amb nosaltres!

 

As recently as five years ago
miranda lambert weight loss Fashions of the Victorian Era

Grace Kelly and Audrey Hepburn
rob kardashian weight lossHow to Create a Fashion Show Guest List